2012. október 25., csütörtök

SIAL d’Or nemzetközi verseny nyertese a Budaörsi Halpiac SELFISH® Pisztráng zöldfűszeres vajjal terméke - mindent a versenyről és a termékről -


SIAL d’Or nemzetközi verseny nyertese a  Budaörsi Halpiac SELFISH® Pisztráng zöldfűszeres vajjal terméke - mindent a versenyről és a termékről -


Már majdnem 50 éve a SIAL nemzetközi kiállítás a világ élelmiszeriparának a fókuszpontja. Nincs még egy ilyen esemény a világon, amely ennyire széles körben ismert lenne, vagy ami ekkora lelkesedést keltene: 100 országból - Argentína, Ausztrália, Ausztria, Belgium, Brazília, Chile, Csehország, Dánia, Dél Afrika, Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Franciaország, Görögország, Hollandia, India, Írország, Izrael, Japán, Kanada, Kína, Lengyelország, Magyarország, Németország, Norvégia, Olaszország, Oroszország, Portugália, Spanyolország, Törökország, Új-Zéland stb. -.

Az idei párizsi SIAL kiállítás különösképpen kedves lehet számunkra, magyarok számára, mert a rangos Sial d’Or GLOBAL díjat 2012-ben a Budaörsi Halpiac egyik tulajdonosa, Palotás Péter vehette át a 2000 nevezett terméket képviselő cég vezetője közül, melyet a versenybe nevezett innovatív kiszerelésű, sütőben süthető, fűszervajas magyar pisztrángjával nyert el.


A Budaörsi Halpiac által gyártott és fejlesztett SELFISH® Pisztráng tavasszal, Montrealban elnyerte a „hűtött nem tejtermék” kategória díját, valamint a SIAL d’Or ország díjat is, s ezek után most mindent vitt Párizsban a GLOBÁL díjjal.


A SELFISH® Pisztráng sok szempontból innovatív termék és az itthoni halfogyasztás legfőbb gátjaira ad egyszerű megoldást. A SELFISH® Pisztráng és a SELFISH® termékcsalád minden tagja szagmentes, cseppmentes, az eltarthatóságot meghosszabbító biztonságos, Cryovac® csomagolásban kerülnek forgalomba. A SELFISH® Pisztráng a csomagolással együtt megsüthető, ráadásul az elkészítéshez segítséget ad a csomagoláson megjelenített recept, pl. Sütőfóliában sült pisztráng mandulás vajjal: 
A Budaörsi Halpiac halfeldolgozó üzemébe naponta érkezik friss hal szállítmány a világ minden pontjáról. A cég gazdag a friss hal választékát gyorsfagyasztott termékek egészítik ki.
A SELFISH® termékcsalád innovatív megoldásai a Budaörsi Halpiac ötlete alapján születtek, a termék nevének kitalálásában és a csomagolástervezésben az Avalanche Kreatív Ügynökség közreműködött, a speciális Cryovac® sütőtasak a Sealed Air által kifejlesztett megoldás, a SELFISH® Pisztránghoz csomagolt zöldfűszeres vaj a Meggle terméke, és a SIAL termékversenyre benevezést SIAL d’Or kizárólagos magyarországi szakmai médiapartnere, Trade Magazin szorgalmazta. Példás koprodukció, elsöprő siker.
A Budaörsi Halpiac hétköznapi ínyenceknek szánt innovatív termékcsaládja jelenleg 8 kiszerelésben kapható - köztük a Montrealban és Párizsban győztes termék, a SELFISH® Pisztráng zöldfűszeres vajjal - az Interspar és Tesco áruházakban, valamint nagyobb Spar, CBA és Match boltokban, és természetesen a Budaörsi Halpiacon.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése