2012. szeptember 19., szerda

Étterem Hét ismét, már országosan is

ÉTTEREM HÉT ISMÉT, MÁR ORSZÁGOSAN IS 2012. OKTÓBER 15-21-IG. 





Ismét Étterem Hét lesz az országban 2012. október 15-21-ig.

A programhoz ismét majdnem 100 közép - és felső kategóriás étterem társult, akiknél a 3.300 Ft-os, 3 fogásos vacsoradíj szervízdíjjal együtt igazán baráti ár.

Az első Étterem Hét hazánkban májusban került megrendezésre, melyet nagyon pozitívan fogadott mind a szakma, mind pedig az ország lakossága. Az adott héten több, mint 13.000 ezer látogatott el a főváros valamelyik éttermébe, ami 80%-os látogatottságot generált az éttermeknek.
Ez a rendezvény októberben országos méretűvé nőtte ki magát, így már nem csak budapestiek tudják élvezni ezt a lehetőséget.

A rendezvény nem új keletű a világban. A rendezvény New Yorkból indult, ahol már évente többször is megrendezésre kerül, majd a Dining City.com nemzetközi étteremajánlónak köszönhetően Hollandia, Belgium, Bécs, Sanghaj, Szingapúr és Róma után Budapest is beállt a sorba.

Az Étterem Hétre kizárólag a http://www.etteremhet.hu oldalon lehet asztalt foglalni szeptember 19-től. A vendég az étterem és dátum kiválasztása után azonnal visszaigazolást kap e-mailben a foglalás sikerességéről.
Fontos, hogy telefonon és személyesen nem lehet asztalt foglalni, csakis a weboldalon keresztül.

Jó étvágyat mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése