2012. február 2., csütörtök

Februári játék kézműves termékekért

Februárban is játszunk, hiszen játszani jó!
S ebben a hónapban is két remek kézműves ember termékei lesznek a nyeremények, melyért nem is kell túl sokat tenni.
De akkor nézzük először a nyereményeket:


- Ormándiné Majláth Andrea kézzel készített szalvétagyűrűi  Andrea így jellemzi a termékeit: "A február a szerelem és a maskarák időszaka. Ez ihlette a kétfajta szalvétagyűrűt, melyet az évben bármikor fel lehet használni.
Ez a szívecskés szalvétagyűrű elengedhetetlen része a romantikus, kedvesünkkel eltöltött vacsorának.
A vidám, igazi karneváli hangulatot idéző álarcos szalvétagyűrű pedig kétségtelenül nélkülözhetetlen dekorációja a báli estéknek.
Minden darab egyedi, részletgazdag, finom kidolgozású kézimunka megfizethető áron - 220-380 Ft/db. -."
elérhetőség: rea.majlath@vipmail.hu

- Major Linda kézzel készített fülbevalói
Linda az alábbi információkkal szolgál a termékét illetően: "A fülbevalók egyedi, kézzel készítettek. A fém részei sima bizsu kellékek,  maga a függő rész, pedig zseléből készül, és egyéb anyagokból amikkel díszítve vannak, mint például lakk, strasszkő, vagy papír. Mivel kézzel készülnek, és egyedi darabok, így két ugyanolyan nem készül, meglévőket is meg lehet rendelni, de kívánság szerint megbeszélés alapján is készülnek ékszerek, melyeknek az ára becsületkasszával működik, mindenki annyit ad érte, amennyit neki megér."
Név: Major Linda
fülbevalók megtekintése: http://www.zeonails.hu/
megrendelési cím, információ: zeo@freemail.hu

S MI A FELADAT MINDEZEKÉRT A SZÉP AJÁNDÉKOKÉRT?
  • LÁJKOLD A FACEBOOK-ON A ROZMARING&CSOKOLÁDÉ OLDALT - persze, ha már lájkoltad az oldalt régebben, akkor ez a rész már kész is van :-) -
  • OSZD MEG A JÁTÉKOT A SAJÁT FACEBOOK OLDALADON
  • VÁLASZOLJ A ROZMARING&CSOKOLÁDÉ FACEBOOK OLDALÁN A JÁTÉK POSZTJA ALATT AZ ALÁBBI KÉRDÉSRE: 
A FEBRUÁR A KARNEVÁL IDŐSZAKA. A KARNEVÁL SZÓ A LATIN CARNE LEVARE KIFEJEZÉSBŐL SZÁRMAZIK. A KÉRDÉS AZ, MINT JELENT MAGYARUL A CARNE LEVARE KIFEJEZÉS? 
A játék 2012. február 29-e éjfélig tart, addig várom a válaszokat a Rozmaring&Csokoládé facebook oldalán a játék posztja alatt - több poszt is lesz egy hónapban a játékról, bármelyikhez lehet küldeni a helyes választ -.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése