2012. május 31., csütörtök

Giorni italiani - Olasz napok a Symbolban

Valójában csak egy nap lesz most, június 6-a. Viszont a program zseniális. Alessandro Arena, az Olasz Melóból jól ismert sármos, olasz séf lesz a házigazda, s ahogy egy jó olaszhoz illik, a sorok között járkálva fog szóba elegyedni a vendégeivel. 
- Aki nem tud részt venni az eseményen, ne szomorkodjon, interjút készítek Alessandroval, s nem sokkal a rendezvény után beszámolok itt a blogon az estéről. -


De mi is a program?

Elvarázsolnak Italia csodálatos ízei? Érdekelnek az olasz konyha rejtelmei?  A "formaggio" szó hallatán összefut a nyál a szádban?
Ha igen a válasz, itt a helyed az Italian Fusion éttermében június 6-án, amikoris egy igazi olasz Trattoria hangulatát varázsoljuk a helyszínre.
Hangulatos olasz zenére, piros kockás terítőre szolgálják fel a hamisítatlanitáliai ételeket.
És mi erre a garancia? Maga Alessandro Arena, az Olasz Meló című műsorból már jól ismert chef, aki azt est házigazdájaként igazi veleszületett olasz temperamentummal kommentálja majd az eseményeket.

A belépés ingyenes, a teljes menü ára 7.900 Ft, amely magában foglal még egy welcome drinket és egy igazi olasz borkóstolót is.

Asztalfoglalás és információ: +36 30 748 40 50

Menu:

Bruscetta siciliana

Millefoglie di carpaccio di tonno
 
Linguine al pesto siciliano

Fusilli alla ragusana

Braciolette di pesce spada

Calamari ripieni

Caponata di melanzane

Insalata di arance e finocchio

Cassata siciliana





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése