2015. szeptember 30., szerda

Save the season: Tavasszal nyit Jamie étterme Budapesten, a Jamie's Italian

Egyedülálló étteremmel bővül a hazánkban található olasz gasztro helyek tárháza Jamie Oliver tavasszal nyíló éttermével, az Jamie's Italian-nal, ami a Budai Várban, a Mátyás templom szomszédságában fogja várni a betérőket. 

SAVE THE SEASON: TAVASSZAL NYIT JAMIE ÉTTERME BUDAPESTEN, A JAMIE'S ITALIAN


Jamie Oliver és a Zsidai Gasztronómiai Csoport nem véletlenül büszke arra, hogy a nemzetközi terjeszkedés következő állomásaként Közép-Európában is megnyitja első Jamie’s Italian éttermét, hiszen ezzel olyan városok mögé áll be közvetlenül a sor negyedik helyére, mint Moszkva, Isztambul és Rotterdam.

A Jamie Oliver és olasz mentora Gennaro Contaldo séf együttműködésével létrejött, az érthető és laza olasz konyhát népszerűsítő Jamie’s Italian étterem már milliók tetszését elnyerte világszerte.  Minőségi, egyszerű, letisztult és elérhető árú ételeivel és barátságos, fesztelen hangulatával hódít. Az étlapon olyan ételek találhatók, melyeket Olaszországban is megtalálunk, gondosan ügyelve a minőségi alapanyagokra.
A vagány olasz étteremben helyszínen frissen készített tészták mellett látványkonyha és egy nem mindennapi terasz is várja majd a vendégeket. A budapesti Jamie’s Italian Olaszország és a régió legjobb alapanyagaiból dolgozik majd. A konyha az egyedülállóan kiemelkedő minőségű friss alapanyagokra épít, mely a fenntarthatóságot és az állatok etikus tartását helyezi előtérbe, a régióban egyedülálló szempontok szerint, folyamatos beszállítói és alapanyag ellenőrzéssel, a teljes visszakövethetőség mellett. A tisztaság és az állatokkal való méltó bánásmód az egyik kulcsa a rendszernek, melyet a Zsidai Csoport mellett Londonból is folyamatosan ellenőriznek. 
A Jamie’s Italian kétségkívül új színt hoz a budapesti olasz éttermek világába, mindezt elérhető áron, kötetlen környezetben, a Budavári Gasztronómiai Negyedben, mely ezzel is újabb világszínvonalú vonzóerő a magyar vendégek számára.

“Éttermet nyitni Budapesten nagyon inspiráló számomra. A régióban az első éttermünket a Budai Várban nyitjuk, melynél elképzelni sem tudok szebb lokációt egy étterem számára. Egy szuper helyi partnerrel dolgozunk, akivel már most elkezdtük a beszállítók, termelők és munkatársak keresését. Alig várom, hogy tavasz legyen és kinyissuk a kapukat!” - lelkesedik a világhírű angol séf. 

„Nagyon izgatottak és egyben boldogok is vagyunk, hogy hosszú és alapos folyamat során a 33 éves családi cégünket választotta a világ egyik legelismertebb séfje, Jamie Oliver. Nagy felelősség is ugyanakkor, hiszen nagyon magas nemzetközi sztenderdeknek kell megfelelnünk és megmutatnunk a magyar vendégeknek, milyen a laza és elérhető minőségi és friss olasz konyha.” – mondta Zsidai Zoltán Roy, a Zsidai Gasztronómiai Csoport vezetője, majd hozzátette, „Küldetésünk újabb szintre emelkedett. Az együttműködés által Budapest egy újabb lehetőséget kap, hogy felkerüljön a világ gasztronómiai térképére.” 

A Jamie's Italian-ről
Jamie Oliver és mentora, a nagy népszerűségnek örvendő olasz, Gennaro Contaldo 2008-ban nyitották meg első éttermüket Oxfordban, melynek koncepciója egy közös álom megteremtése volt. Ma már a közös éttermeik száma meghaladta az 50-et, ahol kiváló alapanyagokból, barátságos kiszolgálással és még barátibb árakkal várják a vendégeket, ami nem kis rajongótábort vonzott már be eddig is. 

Távlati tervek
Azonban itt nem áll meg a közös munka a két cég között. Ugyanis Zsidai Zoltán nem csak az éttermet, de az angol séf Feed me Better nevű iskolaebéd-programját is szeretné elindítani Magyarországon. 

A Jamie's Italian elhivatott, lelkes séfeket és felszolgálókat keres. Az önéletrajzokat a karrier@zsidai.com e-mail címre várják
A termelők pedig az info@zsidai.com mail címen jelentkezhetnek. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése