2011. november 9., szerda

2011. november 7. VÁGOTT ANYAG: Duna TV - Család-Barát magazinban a Rozmaring&Csokoládé

Nagyon sok üzentet kaptam az elmúlt napokban, hogy a hétfői, Család-Barát magazinban elkészített sütőtökös-amarettis ravioli felvételét nem lehetett megnyitni a Duna TV oldalán, ezért most készítettem egy 12 perces anyagot csak arról, ami a receptről szól.  
Rozmaring&Csokoládé vágott anyag

2 megjegyzés:

  1. Meglestelek ám! Furcsa ez a blog mizéria. Annyi szerepléssel, díjjal, ami neked van, ötször ekkora látogatottságod kéne legyen. Más símán feltesz valamit és tombolnak! (Na nem az én blogomon.)Különben egész közel lakok Lőköshöz.)))

    VálaszTörlés
  2. Szia,
    Köszönöm, hogy meglestél, kedves vagy! :-)
    Igen, a lőkösházi dolgot tudom, hogy nem laksz messze, remélem, vendég leszel majd ott a későbbiekben! :-)
    Nem vagyok egészen biztos abban, hogyha valaki ismeretlenül feltesz valamit, akkor azonnal dömping van. Én úgy gondolom, ezeket az utakat fel kell építeni ahhoz, hogy egy idő már könnyebben lehessen járni rajtuk.
    Én fél éve viszem a blogom, s heti két alkalommal van időm tölteni, egyik sem sok. Sem a fél év, sem pedig a heti két aktivitás. Én nem vagyok elégedetlen, az idő már így is igazol. S igen, a mizéria szó kapcsán jutott eszembe. Ne feledjük, kb. 1000 blogger van ma Magyarországon gasztro-témában. Én tényleg úgy látom, hogy a rászánt idő és a sok tanulás igazolja a dolgokat mindig az életben.

    VálaszTörlés